Buiten

Samenwerken

Competitief

20 - 2000 Personen

Beachvolleybal – strandbarbecue

Een ontspannende maar sportieve beachvolleybal dag met Event Label in Zandvoort aan Zee, Bloemendaal of IJmuiden! Onze begeleiders heten jullie welkom met een koud drankje of een kopje koffie. Terwijl jullie daarvan genieten doen wij de teamindeling, algemene uitleg van de regels en de technieken. Daarna gaan ze het strand op waar het groepsuitje echt begint met een warming up en een oefen-beachvolleybal-wedstrijd.

 

Het meest geboekte stranduitje in Zandvoort

Maar daarna ga je de strijd aan en misschien wel smashen, duiken en scoren! Zonder zand tussen je tenen of in je schoenen kom je er op dit bedrijfsuitje niet van af! Na al dat harde werk gaan we naar een ontspannen strandpaviljoen waar de welverdiende koude rosétjes en witbiertjes voor je klaar staan!

Vervolgens gaat de Beach barbecue aan en kunt u nog uren nakletsen over die ene snoekduik van uw collega of die misser van de baas.

Prijzen bedrijfsuitje
Prijs vanaf 10 personen: € 45,00 per persoon incl. BTW
Prijs vanaf 20 personen: € 42,50 per persoon incl. BTW

Tijdsduur: Ongeveer 4 uur

Inclusief en exclusief
De prijs is inclusief BTW, beachvolleybaltoernooi, volleybalveld, strandbarbecue, begeleiding en organisatiekosten. Exclusief drankjes.

Wil je op andere stranden dan Zandvoort aan Zee of IJmuiden dit bedrijfsuitje boeken? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Eventlabel offerte op maat