OMG

Samenwerken

Krankzinnig

Vanaf 15 Personen

Casa de Papel VR game

Beleef de hitserie Casa de Papel nu zelf tijdens jullie bedrijfsuitje in Haarlem! Gewapend met VR bril en zijn jullie een team van bankovervallers, bestaande uit jouw teamgenoten of collega’s. Jullie proberen de Spaanse “Munt” te overvallen. Onder leiding van “El Profesor” moeten jullie uitdagende puzzels oplossen om de overval zo tot een goed einde te brengen! Dankzij de Virtual Reality bril gaan de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar op en is het aan jullie team om hints uit beide werelden samen te voegen. Dit spel is met meerdere teams tegelijkertijd te spelen. Mogen jullie je straks rijk rekenen met de inhoud van de kluis en weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit handen van de “policia”?

La Casa de Papel VR Haarlem

La Casa de Papel is niet alleen een escape room of enkel een VR game, maar meer een Escape Game. De Escape Game duurt ongeveer 75 minuten. La Casa de Papel VR Escape Game is alleen in het Engels te spelen.
Dit spel is voor iedereen en kan door iedereen gespeeld worden. Je hoeft niet topfit te zijn of een extreem goede conditie te hebben, alles speelt zich af rond de speeltafel. Degene die de VR bril op heeft moet goed communiceren met zijn medespelers, maar pas op, praat te hard en de andere teams kunnen je hints horen!

Waar speel je Casa de Papel VR Game

De Casa de Papel VR game kan op meerdere locaties in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal worden gespeeld. Ook is het mogelijk deze activiteit op onze eigen locatie in Amsterdam te spelen. Ook is la Casa de Papel in jullie bedrijfsgebouw en ook buiten, bij goed weer, te spelen. De Casa de Papel VR game is vanaf 15 man te spelen op de locatie van jullie keuze! Bij UP Events is deze game al vanaf 10 personen te spelen.

Casa de Papel VR Combinaties

Je kunt jullie VR game bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of teamuitje hier boeken. Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbumperbal, exit room of onze te gekke virtual reality games? Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ bij een van onze partners? Vul dan het contactformulier in of bel tel: +31 (0)23 2052 340.

Voorbeeldprogramma Casa de Papel VR game

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 VR Game
16:45 – 17:30 Borrel met Tapas borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs la Casa de Papel bedrijfsuitje

Duur: 75 minuten
15 – 5000 personen €28,95 pp excl. 21% btw.

Alleen op aanvraag te boeken, gebruik hiervoor het contactformulier “Offerte op maat”.

Eventlabel offerte op maat