15 - 2000 Personen

Workshops – Chocolade workshop

Haarlem rook vroeger naar Chocolade door de Droste fabriek aan het Spaarne. Tegenwoordig zitten er mooie appartementen in de oude chocoladefabriek en ruikt het niet meer naar chocolade. Wel kan je bij Event Label nog Haarlemse Chocolade bonbons maken en snoepen natuurlijk!

mmmmmmmmmmmmm, daar lik je, je vingers bij af.
In deze 2 uur durende workshop gaan jullie heerlijk aan de slag met de allerlekkerste chocolade. Na de proeverij begeleidt een professionele patissier jullie in het maken van een chocolade bonbondoosje met decoratie, en worden er enkele chocoladetechnieken uitgeprobeerd. Het eindresultaat gaat uiteraard mee naar huis om ook het thuisfront van je creaties mee te laten genieten!

Prijzen
Prijs vanaf 15 personen: € 37,50 per persoon excl. BTW
Inclusief en exclusief
De prijs is inclusief  2 uur durende chocolade workshop, professionele begeleiding, chocolade, decoratie, bonbondoosje en organisatiekosten. Exclusief BTW, eventuele zaalhuur en drankjes.
Tijdsduur
Ongeveer 2 uur
Mogelijkheden
Wij helpen u graag met de organisatie van de rest van uw programma, activiteiten of bedrijfsuitje. Wilt u bijvoorbeeld na dit uitje uit eten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren u graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.