15 - 2000 Personen

Vrijgezellenfeest – Citygolf Haarlem

City-golf is een echt familie uitje voor alle leeftijden. je speelt citygolf, leert de leukste autovrije straatjes in je eigen tempo kennen en je hebt daarnaast genoeg tijd om lekker met elkaar te kletsen, een terrasje, patatje of ijsje te pakken onderweg!

Bij City-golf probeer je de bal met zo min mogelijk slagen van het ene hole naar het andere te slaan. Dit doe je met de echte golfclubs, Omdat we in het centrum van de stad spelen wordt er gespeeld met een beachbal zodat er geen eigendommen van andere kunnen worden beschadigd. De holes bevinden zich in de leukste straatjes in en rondom het centrum van Haarlem. In plaats van een ‘hole’ sla je de bal tegen een stadsvoorwerp, zoals een putdeksel of paaltje. Maar kijk uit misschien staat deze ‘hole’ wel naast een gracht of heeft iemand er een bakfiets tegenaan geplaatst.

Als je de hole hebt gehaald, noteer je het aantal slagen dat je daarvoor nodig had op het scoreformulier. Uiteindelijk tel je alle slagen van de holes bij elkaar op en wordt bekend wie er met de minste slagen de winnaar is!
Het uitje start in het centrum van Haarlem.

Prijs:
vanaf 10 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 13,50 pp excl. 21% btw.

Duur:1,5 uur

Inclusief en exclusief vrijgezellenfeestje
De prijs is inclusief materialen, BTW en organisatie kosten. Exclusief drankjes.