Buiten

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

De Erfenis Haarlem

Stort je in de hilarische en spannende Haarlemse Smartphone-game De Erfenis vol met leuke foto-opdrachten en andere uitdagende spelelementen. Ben jij creatief en slim genoeg? Dan win jij misschien wel De Erfenis van 750 miljoen euro! Beter kan een bedrijfsuitje niet beginnen toch?

Jullie oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd overleden. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro aan een van jullie na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn fortuin! Maar daar moeten jullie natuurlijk wel iets voor doen, anders zou het wel erg makkelijk zijn! Jullie moeten eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Jopenbier versie

Er zijn twee versies van het spel, je hebt de algemene versie en de versie die wij samen met Jopenbier hebben gemaakt. Deze laatste versie bestaat uit Haarlemse vragen en Jopenbier vragen en natuurlijk het proeven van een Jopenbiertje. Mocht je meer van het vloeibare zijn en minder van het digitale, bekijk dan onze kroegentocht!

Opbouw Smartphonegame De Erfenis

Jullie worden in een café of restaurant ontvangen waar jullie onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie de Smart Phone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.
Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:
– Door het doen van hilarische foto opdrachten
– Het goed beantwoorden van vragen
– Het neerleggen van portemonnees
– Het uitdagen van andere teams in het casino

Na ongeveer twee uur spelen door Haarlem wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Oftewel: Smartphonegame – De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit!

wat dacht je van

Prijs De Erfenis Haarlem

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.

Teambuilding Haarlem offerte op maat

*

*

*

*

Haarlemse Hofjes Tocht

Boek nu