Binnen

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Escape Room Challenge

Speel nu de spannende Escape Room Challenge op elke gewenste locatie in Haarlem. U wordt meegenomen in de wereld van het real-life gamen. Tijdens de Challenge zullen de teams moeten samenwerken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren.

Morte Frio het verhaal

“Morte Frio, een Guerrilla-Kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige.
Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?”
De teams starten de Room Escape Challenge met een spelkist, op de door u gewenste locatie, dit kan zijn een zaal, uw bedrijf, een grasveld of een gang. De teams moeten 4 opdrachten doen, of puzzels oplossen. Door opdrachten goed uit te voeren weten ze naar welke volgende locatie ze moeten.
Speel dit spannende Escape Room spel nu op elke gewenste locatie in Nederland, eventueel inclusief  hapje en drankje. U speelt dit spel in 1 ruimte waarbij elk team van 2 tot 7 spelers eigen opdrachten krijgen. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de kist met daarin de eindsleutel te bemachtigen. Het team dat het beste samenwerkt en de opdrachten het snelste vervuld zal als winnaar uit de bus komen.

Room Escape Challenge wat kost het?

Prijs:vanaf 10 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur:1,5 uur
Locatie:elke gewenste locatie
Aantal personen:10 tot 1000 personen

wat dacht je van

Room Escape Challenge offerte op maat

Room Escape Amsterdam is onderdeel van UP Events. Mocht u uw Room Escape avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor u.

Eventlabel offerte op maat