Buiten

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Expeditie Robinson Zandvoort

Het bedrijfsuitje gebaseerd op het TV succes “Expeditie Robinson” van de afgelopen jaren. Bij Event Label kunnen jullie met het bedrijf Expeditie Robinson spelen als bedrijfs-event. Dit bedrijfsuitje in Zandvoort is uitermate geschikt als teambuilding event. Hierbij staat uitdaging, behendigheid, lef, leren, respect en geluk centraal.

Na de activiteiten ook dineren, barbecueën of feesten? Wij helpen u graag verder met de organisatie hiervan. Wij werken samen met veel strandpaviljoenen in Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden dus wij weten u goed te adviseren met uw groep, familie-uitje en relatie dag!

Kijk ook eens naar onze andere perfect aansluitende evenementen. Wij maken van jouw personeelsfeestje, bedrijfsuitje of teamwork dag een geweldige ervaring. Bel snel en ontvang binnen een uur een op maat gemaakte offerte.

Zijn jullie de enige echte Robinson?

Jullie kunnen zelf de opdrachten meebepalen zo stelt u zelf een unieke dag samen! Dit zijn onze meest populaire spellen uit het bedrijfsuitje Expeditie Robinson.

We spelen onderdelen als het ei van Columbus, de wandelende A, Kokosnoten schieten, Vuur maken, Water naar de zee dragen, boogschieten, en nog veel meer…

Het is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag met als afsluiting voor het winnende team eeuwige roem en een mooie prijs!

Prijs Expeditie Robinson Zandvoort

Duur: 3 uur
Vanaf 15 personen € 28,95 pp excl. 21% btw.

Eventlabel offerte op maat