OMG

Binnen

Samenwerken

15 - 2000 Personen

Foto schilder workshop Haarlem

In deze leuke foto schilder workshop schilder samen met je vriendinnen op verschillende doeken en groot schilderij voor de vrijgezel! De foto die jullie gaan naschilderen stemmen wij vooraf met jullie af, denk aan een leuke portretfoto van de bruid en bruidegom samen, een vakantiefoto of juist een gekkebekken foto van al de vriendinnen!

Een uniek kunstwerk

Schilder samen met je vriendinnen op verschillende doeken en groot schilderij voor de vrijgezel! De foto die jullie gaan naschilderen stemmen wij vooraf met jullie af, denk aan een leuke portretfoto van de bruid en bruidegom samen, een vakantiefoto of juist een gekkebekken foto van al de vriendinnen!

Hoe gaan we te werk

Wij bereiden van te voren de foto voor zodat we die over de doeken kunnen verplaatsten. Als jullie bijvoorbeeld met 9 personen deelnemen verdelen wij de foto over 9 doeken. Iedereen werkt dus aan een ander deel van het schilderij. Alle doeken samen vormen uiteindelijk het gehele schilderij. Jullie mogen de foto voor de vrijgezel uitkiezen. De kleur morgen jullie ook uitkiezen zodat het met het interieur van de bruid en bruidegom past.

De workshop in stappen:
• De foto overtrekken op overtrek papier.
• Met een prikker gaatjes prikken op de getekende lijnen.
• Het overtrek papier op het doek leggen en  met houtskool bewerken. Het houtskool valt door de gaatjes en zo doende staan de lijnen op het doek.
• Nu is het tijd om aan de hand van de gezette lijnen te gaan schilderen.

Dit vrijgezellenuitje of vriendinnenuitje is heel geschikt voor de vrouwen! En met schilderijtjes hebben jullie een hele leuke aandenker om mee naar huis te nemen!

andere leuke creatieve activiteiten

Prijs Foto schilder workshop Haarlem

Duur: 1,5 uur
15 – 49 personen € 37,95 pp excl. 6% btw.
50 – 99 personen € 33,95 pp excl. 6% btw.
100 – 2000 personen € 31,95 pp excl. 6% btw.

Teambuilding Haarlem offerte op maat

*

*

*

*

Haarlemse Hofjes Tocht

Check it Out