OMG

Buiten

Samenwerken

15 - 2000 Personen

Haarlemse Hofjes Tocht

De Haarlemse Hofjes tocht geeft je een originele, nieuwe kijk op de oude knusse Hofjes van Haarlem. In plaats van simpelweg de route van een speurtocht volgen, ga je nu juist zelf de route ontdekken met je team. Gelukkig krijg je hulp van de satellieten: een GPS navigatiesysteem leidt jouw team langs verschillende hofjes in Haarlem. De Hofjes van Haarlem staan bekend om hun pracht en ontdek middels Event Label de mooiste hoekjes van Haarlem!

Hofjes in Haarlem

Ooit had Haarlem meer dan 40 hofjes nu zijn er nog ruim 20 over. De hofjes waren bedoeld voor alleenstaande vrouwen, de praktijk leerde dat mannen slecht een eigen huishouden konden voeren daarom werden mannen ondergebracht in oudemannenhuizen. Sommige hofjes wonen nog steeds alleenstaanden maar de meeste hebben hun oude bestemming verloren, zo is het Begijnhof nu het prostitutiegebied van Haarlem.
Bij elk te bezoeken hofje hebben wij verschillende creatieve, grappige en kennis opdrachten. Het team wat de meeste opdrachten goed voldoet wint dit echt Haarlemse bedrijfsuitje!

Let op! op zondag en op feestdagen zijn de Haarlemse Hofjes gesloten.

Prijzen Haarlemse Hofjes Tocht

Duur: 2,5 a 3 uur
15 – 49 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.

Voorbeeld programma Haarlemse hofjes GPS tocht
14.00 uur – Ontvangst met een drankje en speluitleg
14.30 uur – GPS Puzzeltocht
16.15 uur – Prijsuitreiking en einde programma

Tijdsduur
Ongeveer 2,5 tot 3 uur

Mogelijkheden
Wij helpen u graag met de organisatie van de rest van uw programma, activiteiten of bedrijfsuitje. Wilt u bijvoorbeeld na dit uitje uit eten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren u graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.

Eventlabel offerte op maat