Binnen

Samenwerken

Competitief

15 - 5000 Personen

NIEUW: Hackathon

Tijdens het bedrijfsuitje Hackathon worden jullie teams van uiterst bekwame hackers en strijden tegen elkaar in een echte hacking showdown! Het uiteindelijke doel is het kraken van de code, het team dat dit als eerste voor elkaar krijgt zal de kluis met de hoofdprijs kunnen openen. Dit kunnen jullie alleen bereiken door gebruik te maken van jullie intelligentie, logisch denkwerk en verbeeldingskracht. Dit alles moeten jullie inzetten om de meest leuke en uitdagende puzzels op te lossen. En natuurlijk beter en sneller dan de andere teams.

Hackthon is exclusief te spelen bij UP Events. Geen andere Teambuilding organisatie in Nederland biedt deze unieke Teambuilding activiteit.

Hackathon Bedrijfsuitje

  • Synergy
  • Communicatie
  • Collectief denken
  • Strategie
  • Time management
  • Project management
  • Delegeren
  • Riscomanagement

Welkom bij Hackathon Afdelingsuitje Haarlem

Hack de puzzels Afdelingsuitje Haarlem

Doel van Hackathon Teamuitje Haarlem

Hackathon Bedrijfsuitje

Hackathon is een te gek bedrijfsuitje dat alleen bij UP Events in Nederland te spelen is. Het is ontzettend leuk om te spelen, is voor iedereen geschikt, uitstekend voor teambuilding en uitjes, en onze aanrader voor grote groepen.

In totaal duurt Hackathon ongeveer 1 tot 2 uur. Alle personen worden eerst ingedeeld in teams. De introductie duurt ongeveer 20 minuten, de challenge 60-90 minuten en de finale ronde 15 minuten.

In de eerste ronde moeten de teams zoveel mogelijk puzzels & raadsels oplossen en spelen de teams daarna een slotwedstrijd tegen elkaar. De winnaars hiervan mogen door naar Ronde 2. De overige teams blijven betrokken tot het einde, want zij mogen hun verdiende punten inzetten op de finalisten, en maken daarbij kans op een tweede prijs. Bij grotere groepen gaan er meer dan 2 teams door naar de finale.

De puzzels hebben 3 verschillende moeilijkheidsgradaties:
1) fast & fun
2) for experienced puzzlers
3) impossible to hack

Hierdoor hebben de teams een goede strategie en samenwerking nodig, anders is winnen onmogelijk. Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer samenwerking en collectief denkwerk er nodig is.

Hakathon Bedrijfsuitje Haarlem Afbeelding 1

Introductie

De groep wordt verdeeld in teams van 6-8 spelers en elk team kiest zijn eigen naam. Onze presentatoren geven de teams uitleg over de regels, de app en het puzzelboek. Hackathon bestaat uit 2 speelrondes. De beste teams van Ronde 1, mogen doorspelen in Ronde 2. De overige teams blijven ook in Ronde 2 actief meedoen, want zij mogen hun verdiende punten dan alsnog inzetten. Na de introductiesessie is iedereen er klaar voor en ‘psyched’.

Hakathon Bedrijfsuitje Haarlem Afbeelding 2

Ronde 1

Dit is het moment waarop de ruimte verandert in een enorme “Hacking Hive”. De teams vormen snel hun strategie die hen moet leiden naar de de winst van Ronde 1. Alle teams krijgen 1 uur de tijd om aan de hand van het boek 30 verschillende puzzels te spelen. Elke goed opgeloste puzzel geeft een clue die de teams later nodig hebben, dus het is de kunst om zo snel en zo foutloos mogelijk te werk te gaan. Er zijn 3 moeilijkheidsgradaties en veel puzzels, dus de taken moeten goed verdeeld worden! Logisch nadenken, ruimtelijk inzicht, rekenen, je hebt het allemaal nodig. Als de tijd stopt, krijgen alle teams de kans om hun clues in te zetten en de hoofdcode te breken. Teams die dit winnen, mogen door naar Ronde 2!

Hakathon Bedrijfsuitje Haarlem Afbeelding 3

Ronde 2: De Finale

De laatste ronde van Hackathon begint en de finalisten moeten nu strijden om de eindcode van de kluis. In de kluis zit namelijk de hoofdprijs. De teams moeten proberen de code kraken door middel van een tangram. De overige teams uit de vorige ronde, hebben hier een tweede kans om een prijs te winnen. Door hun punten uit Ronde 1 in te zetten op de finalisten en hen vervolgens aan te moedigen, maken zij kans op de tweede prijs. Het team dat de kluiscode kraakt, is de grote winnaar!

Prijs per persoon

Speel Hackathon als bedrijfsuitje in Haarlem of op jouw eigen locatie (bijvoorbeeld op de plek waar jullie evenement wordt georganiseerd). Geen probleem zelfs! De prijs per persoon is hetzelfde en natuurlijk inclusief al het materiaal en begeleiders.
Duur: 2 uur

15-5000 personen: €35,- pp excl. 21% btw.

Eventlabel offerte op maat