Binnen

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Ik Hou van Haarlem

Ik hou van Holland/Haarlem, het oer-Hollandse spelprogramma waar je op de kneuterigheid van ons kikkerlandje en Haarlem wordt getest door middel van onze quiz! Wat is Haarlemmerolie, Haarlemmer bruin en Spaarnewater? Wie spreekt het beste ABN en wie kan blind het Haarlemse bier proeven? Het thema uitje heeft alleen maar grappige opdrachten, moeilijke vragen en muziek opdrachten.

Bedrijfsuitje: Ik hou van Haarlem

Voor dit spelprogramma worden verschillende teams gemaakt, bijvoorbeeld het ‘Oranje’ team, ‘Spaarne’ team en het ‘Holland’ team. . Bij dit programma wordt aan de hand van de ludieke opdrachten, bekend van het TV-programma, een fikse strijd geleverd tussen de teams. In extra Hollandse rondes kunnen er bonuspunten worden verdiend met kennis over ons kikkerlandje. Met behulp van veel humor en creativiteit wint men punten, die aan het einde worden geteld. Het team met de meeste punten wint de oer-Hollandse Ik-Hou-van-Haarlem prijs.
Prijzen spelshow Ik hou van Haarlem
Prijs vanaf 15 personen : € 25,00 per persoon incl. BTW
Prijs vanaf 40 personen : € 22,50 per persoon incl. BTW
Inclusief en exclusief prijs bedrijfsuitje
De prijs is inclusief begeleiding, prijs voor de winnaar, materialen, BTW en organisatie kosten. Exclusief eventuele locatiehuur en dranken.
Tijdsduur uitje
Ongeveer 2 tot 2,5 uur
Mogelijkheden
Wij helpen je graag met de organisatie van de rest van jullie programma, groepsactiviteiten of bedrijfsuitje. Wil je bijvoorbeeld na dit uitje uit eten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren jullie graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.

Eventlabel offerte op maat