OMG

Binnen

Buiten

15 - 2000 Personen

Jopenbier puzzeltocht – Borrel Jopenkerk

Puzzel mee en leer bij dit bedrijfsuitje, het heerlijk Haarlemse Jopenbier op een bijzondere en fanatieke manier kennen aan de hand van spannende vragen en opdrachten. Ontdek het Haarlem dat ooit een van de grootste Brouwersteden van Nederland was.
Waarom was vroeger het Haarlemse gruitbier tot aan de landgrenzen bekend, waar was de Haarlemse Koyt het meest gedronken bier, waarom gebruikte ze vroeger voor bier het water uit het Spaarne en waar komt de naam Jopen eigenlijk vandaan?
De puzzeltocht
Natuurlijk  laat dit bedrijfsuitje u het prachtige Haarlem zien met haar vele grachtjes, gezellige pleinen, prachtige monumenten, eeuwenoude hofjes, oude bierbrouwerijen en bijzondere geveltjes. Maar Event Label neemt u ook terug in de tijd waarin Haarlem een van de grootste bierbrouwerssteden van Nederland was, het Nederlandse geld drukte, de boekdrukkunst uitvond, vocht tegen de Spanjaarden en bekende Haarlemmers zoals  Frans Hals! Dus eigenlijk alles waar Haarlem uit is ontstaan en trots op is. En op dit moment zijn wij het meest trots op Jopen die per november 2010 een brouwerij in Haarlem heeft en van Haarlem weer een bierbrouwersstad maakt!
De Winnaar
Aan het einde van de puzzeltocht verzamelen we voor de prijsuitreiking bij de Jopen – bierbrouwerij. Zodat u met al uw nieuwe bier kennis ook zelf het heerlijke Haarlemse Jopenbier kan gaan proeven waar Haarlem trots op is, proost op Jopen!

Prijs

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 29,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 26,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 22,95 pp excl. 21% btw.

Inclusief en exclusief prijs bedrijfsuitje
De prijs is inclusief spelprogramma, 1 jopenbiertje, borrelhapje, begeleiding, BTW, prijs voor winnende team en organisatie kosten. Exclusief overige dranken.
Voorbeeld Groepsuitje
14.00 uur – Ontvangst en speluitleg
14.30 uur – Spelprogramma
16.15 uur – Prijsuitreiking in de Jopenkerk met Jopenbier en een borrelhapje
Tijdsduur
Ongeveer 2 tot 2,5 uur

Combineer
met heerlijk
diner