Binnen

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Pubquiz Haarlem

De groep wordt voor deze swingende pubquiz verdeeld in teams en bedenken een naam voor hun groepje en kiezen een captain. Daarna barst de strijd van het groepsuitje los. De pubquiz is verdeeld in verschillende rondes, hierin wordt de kennis van de teams op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten.

Een muziekquiz als bedrijfsuitje
Kennen jullie deze nog? Wie zond dat ook al weer? De verschillende fragmenten verwijzen naar bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende muziekfragmenten. Voor de afwisseling worden de rondes onderbroken door een muziekbingo, een test voor de captains en een entertainment bonusronde.

Het uitje voor alle leeftijden
Een groepsuitje met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis, en natuurlijk het competitie-element voor de fanatiekelingen.

Mogelijkheden en combinaties Pubquiz

Wij helpen je graag met de organisatie van de rest van uw programma, activiteiten of bedrijfsuitje. Wilt u bijvoorbeeld na dit uitje uit eten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren je graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.

Prijs op externe locatie

Duur: 2,5 uur
15 – 49 personen € 27,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 20,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 19,95 pp excl. 21% btw.

Inclusief en exclusief prijs pubquiz bedrijfsuitje
De prijs is inclusief begeleiding, prijs voor de winnaar, materialen en organisatie kosten. Exclusief eventuele BTW, locatiehuur en dranken.

Eventlabel offerte op maat