Buiten

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Puzzeltocht Van Haralem naar Haarlem

Puzzel mee en leer Haarlem op de leukste manier kennen aan de hand van onze puzzeltocht met spannende vragen en opdrachten. Ontdek de Spaarnestad, hoofdstad van Noord-Holland, waarom Haarlemmers Muggen worden genoemd en vele Helden die Haarlem kent.

Wat kunt u verwachten

Deze puzzeltocht brengt u langs de vele prachtige oud Haarlemse panden. Het is aan uw team om de Toen en Nu vergelijking op te lossen en de geheimen van Haarlem te ontrafelen. Natuurlijk  ziet u nu het hedendaagse Haarlem met haar vele grachtjes, gezellige pleinen, prachtige monumenten, eeuwenoude hofjes en bijzondere geveltjes. Event Label neemt u ook terug in de tijd waarin Haarlem een belangrijke handelsstad was, het Nederlandse geld drukte, vocht tegen de Spanjaarden en bekende Haarlemmers zoals Frans Hals!

Maak gebruik van de talenten van je teamleden, de gezamenlijke groepskracht en ontdek de rijke Haarlemse geschiedenis!

De winnaar

Aan het einde van de puzzeltocht door Haarlem verzamelen wij we met alle teams een typisch Haarlems café in, waar het winnende team bekend gemaakt wordt. We drinken hier uiteraard een gezellig Haarlems Jopen biertje (exclusief) en luisteren naar elkaars verhalen.

andere leuke tochten

Prijs externe locatie

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.

Voorbeeld personeelsuitje
14.00 uur – Ontvangst en speluitleg
14.30 uur – Spelprogramma
16.15 uur – Prijsuitreiking in een café

Mogelijkheden

Wij helpen u graag met de organisatie van de rest van uw personeelsuitje of, activiteiten. Wilt u bijvoorbeeld na dit uitje uit eten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren u graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.

Eventlabel offerte op maat

*

*

*

*