Buiten

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Robinson Crusoe uitje Zandvoort

Het bedrijfsuitje gebaseerd op het Robinson Crusoe verhaal. Bij Event Label kunnen jullie met het bedrijf het Robinson Crusoe uitje boeken als bedrijfsevenement. Dit bedrijfsuitje in Zandvoort is uitermate geschikt als teambuilding evenement. Hierbij staat uitdaging, behendigheid, lef, leren, respect en geluk centraal.

Na de activiteiten ook dineren, barbecueën of feesten? Wij helpen je graag verder met de organisatie hiervan. Wij werken samen met veel strandpaviljoenen in Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden dus wij weten je goed te adviseren met jouw groep, familie-uitje en relatiedag!

Kijk ook eens naar onze andere perfect aansluitende evenementen. Wij maken van jouw personeelsfeestje, bedrijfsuitje of teamwork dag een geweldige ervaring. Bel snel en ontvang binnen een uur een op maat gemaakte offerte.

Zijn jullie de enige echte Robinson?

Jullie kunnen zelf de opdrachten meebepalen zo stelt u zelf een unieke dag samen! Dit zijn onze meest populaire spellen uit het bedrijfsuitje Robinson Crusoe uitje.

We spelen onderdelen als het een wandelende A, kokosnoten schieten, vuur maken, water naar de zee dragen, boogschieten, en nog veel meer…

Het is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag met als afsluiting voor het winnende team eeuwige roem en een mooie prijs!

Prijs Robinson Crusoe uitje Zandvoort

Duur: 3 uur
Vanaf 15 personen: € 28,95 pp excl. 21% btw

Eventlabel offerte op maat