15 - 2000 Personen

Workshops – Sieraden workshop

Je eigen Blingbling, juweel of ketting maken? Heeft u een sieraad in gedachte maar u kunt het nergens kopen of vinden? Of een kleding stuk die u graag met een ketting zou willen combineren? Dan kunt u met deze creatieve workshop van Event Label lekker zelf aan de slag gaan!
Een workshop voor de echte ekstertjes onder ons
Door de vele soorten, maten, materialen en kleuren kralen die wij te bieden hebben kunt u alle kanten op en gaat u naar huis met een sieraad helemaal naar eigen smaak. Mocht u er even niet uitkomen? Dan is het voldoende hulp aanwezig om u weer op weg te helpen. Deze workshop is heel geschikt als vrijgezellenfeestje en bedrijfsuitje!
Prijzen
Prijs vanaf 12 personen : € 32,50 per persoon excl. BTW
Inclusief en exclusief prijs workshop
De prijs is inclusief begeleiding, materialen voor een ketting, 1 drankje en een gebakje. Exclusief BTW, locatiekosten en overige dranken.
Tijdsduur
Ongeveer 2 uur
Mogelijkheden
Wij helpen u graag met de organisatie van de rest van uw programma, activiteiten of bedrijfsuitje. Wilt u bijvoorbeeld na deze workshop uiteten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren u graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.