Buiten

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

Slangen en Ladders

Iedereen heeft vroeger wel een Slangen en Ladders of Ganzenborden gespeeld. Dit spel speelt u nu als live game onder andere in het centrum van Haarlem. U begeeft zich op een groot bordspel, het doel is om zo snel mogelijk naar de finish te komen in zo weinig mogelijk stappen.

Key leerpunten
• Plan uw route
• Implementeer uw plan
• Beoordeling als er iets misgaat
• Definieer effectieve processen om de problemen op te lossen
• Ontdek de kracht van een gemeenschappelijk team taal
• Reageer snel en efficiënt, om het spel te winnen
• Toename van effectieve communicatie
• Verbetering van de efficiëntie van het team

Resultaten
• Benadruk focus en commitment
• De kracht van een individu benadrukken
• Zet de team standaard

Slangen en Ladders – Stadsspel

Denk aan een reguliere bordspel. Net als Slangen en Ladders. Stel je voor dat het game-board het centrum van de stad is, speelvelden zijn virtuele locaties om je heen en de speelstukken zijn echte mensen. Het doel van het spel is van begin tot eind te komen in zo min mogelijk stappen.
Slangen en Ladders zijn echte plekken op het speelveld, de stad. In plaats van het gooien van de dobbelstenen moeten spelers een vraag beantwoorden op elke plek waar ze moeten stoppen. Een juist beantwoorde vraag beweegt het team naar voren en een verkeerd beantwoorde vraag achteruit.

Als het team alle antwoorden weet kunnen ze eigenlijk zo doorlopen. Dat wil zeggen, als ze alle antwoorden juist weten te beantwoorden. Het team ziet de vraag pas wanneer ze op de juiste plaats zijn.

Dit is niet zo maar een speurtocht. Wat het anders maakt is de strategie component.

Tools die het voor ons als organisator gemakkelijk maken zijn ingebouwd in het systeem. Tijdens het spel kunnen we de teams in real time volgen. En als u klaar bent hebben we gegevens voor een indrukwekkende finale.

Wat dit spel ook geweldig maakt is dat we het op maat voor u kunnen maken. Uw exacte behoeften, tijdschema’s en zelfs bedrijf branding. We kunnen bedrijfslogo’s op nemen in het spel en ook de belangrijkste vragen over uw bedrijf aan het spel toevoegen.

Event Label zal eveneens prijzen uitreiken voor het beste team. Stadsspel Slangen en Ladders is perfect voor het beëindigen van een workshop of training dag, want het is een combinatie van team training, kennis en een geweldige manier om je collega’s beter te leren kennen. Het spel is ook een goede manier om de bezienswaardigheden in het gebied op een ongebruikelijke manier te leren kennen. Een idee dat erg populair is bij onze klanten is om het spel te spelen op een onderhoudende manier zoals een wandeling of transfer naar een restaurant of een galadiner.

Prijs Slangen en Ladders

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.

Teambuilding Haarlem offerte op maat

*

*

*

*

Crazy 88 Haarlem

Check it Out