Binnen

Buiten

Samenwerken

15 - 5000 Personen

To the Moon and Back

To the Moon and Back is een te gek bedrijfsuitje in Haarlem waarin je in groepen samenwerkt en bouwt aan jullie eigen raket. Tijdens To the Moon and Back zijn jullie een team van NASA medewerkers. De maan, is een astronomisch lichaam dat rond de aarde draait en jaren geleden als een God werd beschouwd. Hedendaags is de maan de ultieme reisbestemming geworden. Het is tijd dat jullie je eigen ruimteraket lanceren, door de diepten van het heelal reizen en je astronaut (een rauw EI) weer veilig op de aarde laten landen!

Gaan jullie deze uitdaging aan met dit te gekke bedrijfsuitje in Haarlem?

To the Moon and Back Teambuilding

  • Synergy
  • Communicatie
  • Creativiteit
  • Innovatie
  • Time management
  • Project management
  • Delegatie
  • Eigendom

Teambuilding Haarlem To the Moon and Back 1
Snelle Training en Project Briefing

Bedrijfsuitje Haarlem To the Moon and Back 2Bedrijfsuitje Haarlem To the Moon and Back 2

Raket Bouwen

Verdeeld in teams van 6-8 personen krijgen jullie het vertrouwelijke materiaal dat je nodig hebt om de raket te bouwen. Daarna is het tijd om je hersenen en handen aan het werk te zetten!

Bedrijfsuitje Haarlem To the Moon and Back 3

Raket Lancering en Prijsuitreiking

Nu is het tijd om jullie succes te vieren! Je raket is klaar om te lanceren en je astronaut is aan boord. 5,4,3,2,1 … Lift off!

Introductie

Tijdens de introductie word het beeld van de “Space Race” van de jaren ’60 geschetst, waarin feiten, teaminspanning en de maan worden gecombineerd.
Deze introductie zal worden ondersteund door korte maar krachtige video’s over historische feiten en presentaties. Deze kennis zal jullie team helpen binnen het “To the Moon and Back” project.

Raketwetenschap

De teams (ongeveer 6 tot 8 personen) beginnen hun bijna “onmogelijke” project om een raket te bouwen, deze te bemannen met een astronaut en de veilige terugkeer naar de aarde te berekenen.
Elk team splitsten zich zelf  in 3 afdelingen (Engineering, Life Support, Navigatie). Zij zullen, onafhankelijk van elkaar, werken, maar te allen tijde moeten samenwerken en horizontaal communiceren. Aan het einde van de 60 minuten deadline verzamelen alle teams zich met de raketten en maken ze zich klaar voor lancering.

T- minus 30 seconden!

Voor het laatste onderdeel gaan we naar buiten voor de laatste 30 seconden voor de lancering. Ons Control Center brengt jullie raket naar het lanceerplatform en de hightech-motoren worden gereed gemaakt voor ontsteking.
Als alles goed gaat voor jullie team, kijken we met zijn allen naar een indrukwekkende lancering en, niet onbelangrijk, de terugkeer naar de aarde van jullie astronaut die deel gaat uitmaken van de geschiedenis van de ruimteverkenning!

informatie raketmissie bedrijfsuitje Haarlem

Bouw een raket bedrijfsuitje Haarlem Bouw raket bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje Haarlem Lanceer je raket

Prijs op elke locatie in Haarlem

Duur: 120 minuten
20-5000 personen: €35,- pp excl. 21% btw.
Zijn jullie met minder dan 20 personen dan kun je voor 20 personen boeken.

Eventlabel offerte op maat