Buiten

Samenwerken

Competitief

15 - 2000 Personen

‘Wie is de Haarlemse Mug’ puzzeltocht

Haarlemmers worden al sinds de vijftiende eeuw “Haarlemse Muggen” genoemd! Maar waarom worden ze zo genoemd en kan je ze in een groep herkennen? Geïnspireerd op het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ ontdek je tijdens dit bedrijfsuitje zelf: Wie is de Mug?

Hoe werkt dit bedrijfsuitje?

In elk team, van dit bedrijfsuitje, zit een Haarlemse mug, maar niemand weet wie die mug is… Spreekt hij of zij Haarlems ABN, zoemt het of kan het vliegen, NEE! Dus haal alle trucken uit de kast om deze mug, ‘mol’ of saboteur te ontmaskeren. Vertrouw niemand ook al werk je al langer dan 10 jaar met iemand samen! Het spelprogramma brengt u langs oud Haarlem, de stad aan het Spaarne met prachtige hofjes, kerken, grachten, monumenten en oude panden. De tocht bevat ook verschillende spannende groepsopdrachten waarvan sommige door onze begeleiders worden gegeven.

De prijsuitreiking en ontmaskering wordt in een echt Haarlems Café of kroegje gegeven. En daarna kunnen jullie blijven naborrelen en bepreken hoe het mogelijk is dat jullie zo om de tuin zijn geleid!

Bedrijfsuitje in de vorm van een speurtocht/puzzeltocht is gebaseerd op het bekende TV programma Wie is de Mol.

Prijs Wie is de Haarlemse Mug

Duur: 3 uur
15 – 49 personen € 24,95 pp excl. 21% btw.
50 – 99 personen € 21,95 pp excl. 21% btw.
100 – 2000 personen € 17,95 pp excl. 21% btw.

Voorbeeld programma Wie is de Haarlemse Mug

14.00 uur – Ontvangst met een drankje en speluitleg
14.30 uur – Spelprogramma Wie is de Haarlemse Mug
16.30 uur – Prijsuitreiking en einde programma
Mogelijkheden voor de rest van uw uitje

Wij helpen u graag met de organisatie van de rest van uw programma, activiteiten of bedrijfsuitje. Wilt u bijvoorbeeld na dit uitje uit eten of borrelen, laat het ons weten. Wij helpen of adviseren u graag over alle leuke en bijzondere café’s, restaurant en hotels in Haarlem.

Eventlabel offerte op maat