Binnen

Samenwerken

1 - 2000 Personen

Transport Haarlem

Jullie gehele uitje in een keer geregeld inclusief transport Haarlem. Waar jullie ook vandaan komen Transport Haarlem haalt jullie op en brengt jullie weer veilig thuis. Het allerbelangrijkste voor zowel jullie als ons is dat het transport betrouwbaar en representatief is. We werken met correcte en servicegerichte chauffeurs en hostesses. Zij staan zowel overdag als in de nacht voor jullie klaar.

Groepsgrootte

Transport Haarlem bied voor elke groepsgrootte de perfecte oplossing. Of het nu voor een particuliere of zakelijke groep is. Wij kunnen transport verzorgen voor groepen van 2 tot wel 2000 personen. Voor kleine groepen is onze luxe auto perfect en als jullie met een grote groep zijn kunnen we 1 of meerdere touringcars inzetten.

Schiphol naar Haarlem

Komen jullie allen of een gedeelte van jullie groep via Schiphol naar Haarlem ook dan bieden wij een fijne oplossing. Onze chauffeur staat klaar bij de uitgang van Schiphol. Ben je niet in de gelegenheid je gasten op te wachten op Schiphol dan kan een van onze hostesses dit voor je doen. Hij of zij kan jouw gast naar een gewenste locatie brengen met Transport Haarlem.

Transport Haarlem tarieven

Transport Haarlem biedt jullie ongeëvenaarde tarieven. De onderstaande tarieven zijn voor vervoer binnen Haarlem en Schiphol Haarlem.

Mini bus ( 8 personen) € 64,95 excl. 6% btw.
Mini touringcar ( 16 personen) € 129,95 excl. 6% btw.
Mini touringcar ( 32 personen) € 189,95 excl. 6% btw.
Touringcar ( 50 personen) € 209,95 excl. btw.
Party bus ( op aanvraag)

Voor een offerte op maat kun je het contactformulier invullen of neem telefonisch contact met ons op +31(0)20 4635850

Transport naar UP Events

UP Events ligt op nog geen 10 minuten rijden van Schiphol en 15 minuten vanaf Haarlem Centrum. Jullie kunnen bij ons gratis parkeren of wij kunnen het transport voor jullie verzorgen. Wij zijn met het openbaar vervoer te bereiken met een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Sloterdijk.

Dus zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag met de leukste uitjes zoals Laset tag, bubbel voetbal, escape room. Met vergader mogelijkheden, heerlijke lunch en diner, en bovendien een relaxte sfeer, kom dan naar UP Events.

Eventlabel offerte op maat